Kennis van de cultuur en regio's

U denkt in China interessante mogelijkheden te kunnen benutten, maar als u dan op internet gaat zoeken komt u veel Chinese bedrijven tegen waarmee moeilijk of helemaal geen communicatie mogelijk is.

In de Chinese werkcultuur is luisteren naar je meerdere een geschreven wet. Het nadeel is dat het nemen van eigen initiatieven door medewerkers nogal eens achter blijft en hierdoor simpelweg verkoopkansen sneuvelen. Met als gevolg dat de buitenlandse klant (lees: uzelf) nooit en te nimmer contact gaat maken omdat de aanvraag niet in het Chinees binnenkomt bij de fabriek. 

SINOMATCH BV zorgt voor het zoeken in de juiste regio, bij de juist geaccrediteerde en geselecteerde partner. Door onze uitgebreide kennis van regio’s, steden , en de Chinese zaken cultuur bent u er verzekerd van dat uw belangen op de juiste wijze worden behartigd. Chinezen zijn uitstekende zakenpartners, maar nog altijd erg gevoelig voor zaken als integriteit, beleefdheid en het juist interpreteren van gebruiken. Het is handig wanneer u hiervoor onze handreiking en ervaring kunt gebruiken bij het behalen van uw doelen.

Adres

SINOMATCH BV
Dorpsstraat 209
6741 AH, Lunteren
The Netherlands


Contact

Email: info@sinomatch.nl 
Phone & WhatsApp
+1 (0) 31 651181797

Links

Webdesign by CPU

Feedback

Wij horen graag van u. Heeft u suggesties of vragen... laat het ons weten!

Develop your own site with Mobirise